Behandlinger

Lash & Brow Lift

Lash Lift 3 i 1 Behandling

Behandlingen der giver smukke og bukkede vipper, der holder i ca 6 uger 

3 i 1 bhandling - lash lift - Farvning at vipper - Kreatin Behandling

- Med By Bexter produkterne laver jeg et skånsomt lashlift Hver gang

- Du får farvet vipper med nænsom og effektiv farvebehandling 

- Kreatinbehandling af dine vipper: Gendskaber vippestrukturen, gør vipperne tykke og stærkere. Kreatin beskytter fiberne i vipperne, så de bliver sunde fra rod til spids. Giveren naturlig beskyttelse og tilføre vipperne fugt. Nærer også vipperne og hjælper dem med at vokse hurtigere med C-E og B6 vitamin. 

Lash & Brow Lift 3 i 1 Behandling

Behandlingen der giver smukke og bukkede vipper, der holder i ca 6 uger og et browlift der løser problemet med uensartet bryn, giver fyldigere, tykkere bryn samt flotte,velplejet bryn i op til 6-8 uger.

3i1 behandling - lash og brow lift- farvning af vipper og bryn - Kraetinbehandling af vipper og bryn.

 

- Med By Bexter produkterne laver jeg et skånsomt Lash og Brow lift Hver gang

- Du får farvet vipper og bryn med nænsom og effektiv farvebehandling 

- Kreatinbehandling af dine vipper og bryn : Genskaber hårstrukturen, gør håret tykker og stærkerer. Kreatin beskytter fiberne i håret, så de bliver sunde fra rod til spids. Giveren naturlig beskyttelse og tilføre håret fugt. Nærer også håret og hjælper dem med at vokse hurtigere med C-E og B6 vitamin.

Behandlingen indeholder også et nyt protein, et væskebaseret Kreatin, der kan fremme brynvæksten ved at danne en beskyttende film rundt om håret og giver det fugt og næring. 

Brow Lift 3 i 1 Behandling

3-1 Behandling- Brow Lift- Farvning af vipper- Kreatin behandling 

Brow lift / Laminering af brynene er en proces, hvor du ændre strukturen af dine bryns hår for at få en bestemt form og facon. Det er den Perfekte behandling for alle med hår, der vokser i forkellige retninger, med huller mellem hårene,som ønsker et velplejet, genopfrisket look eller bare vil have en smuk form på brynene.

Denne behandling løser problemer med uensarede bryn, giver fyldigere, tykkere bryn samt flotte, velplejede bryn i op til 8 uger.

Behandlngen indeholder ogs et nyt protein, et væskebaseret Kreatin, der kan fremme brynvæksten ved at danne en beskyttende film rundt om håret og giver det fugt og næring.